Hello!
Továbbra is árulnak Pesten, a józsefvárosi kínai piacon airsoft fegyvereket. Egy CYMA 0.28 vagy 0.31 AK-val bőven elleszel 1-2-3 évig, közben gyűjtögethetsz, gondolkodhatsz. Felmész, megkeresed azt a standot, ahol a legtöbb airsoft puska van és mutatsz neki egy papírt "CYMA 0.28 vagy 0.31 AK" felirattal. Sokszor nincs kirakva nálunk minden, aztán a konténerben meg ott figyelnek a kincsek. 20-ért ne vegyél semmit. Kb. 30e forinttól indulnak a tartósabb, kínai AEG-ek.
Másik tipp: írj WD-nek PM-et a softair.hu-n, nála mindig van egy rakás jóárasított, átnézett puska. Ő maximálisan korekt srác. Használt puskát egyébként én csak jónevű szerelőtől vennék, aki úgy adja a kezedbe, hogy az tutira szépen össze van rakva és nem kell 2 nap után visítoznod otthon, hogy "baszki nem lő".
Az akksi és az intelligens töltő tényleg nagyon fontos lenne, mert iszonyatosan idegesítő a játék felénél kiállni egy akku hiba miatt.
De mindenek előtt, mint ahogy írtam: MASZ besseggelése és szerintem gyere ki egy játékunkra láthatósági mellényben és szemüvegben és beszélgess el az emberekkel. Fogdozz össze mindent, amit engednek

, próbálj meg célozni AK, G36, M16/M4 irányzékokkal. Nézd meg mi az ami kényelmes neked. Fontos, hogy olyan airsoft replikát vásárolj, amely kézreáll neked. Ez sokkal fontosabb annál, hogy külsőre mennyire tetszik vagy nem tetszik az adott replika.
Egyébként tényleg kérdezz nyugodtan, mert itt nagyon sokan végigjárták már a maguk Kálváriáját vásárlás és minden egyéb airsoft-os kérdéskör kapcsán.
Üdv,
Viktor